دستورهای آشپزی نخستین پوره ها
نخستین پوره سبزیجات نخستین غذاهای کودک شما باید دارای طعم ملایم، امکان هضم آسان و کاملاً نرم یکدست باشد و احتمال بروز واکنش حساسیتی نداشته باشد. در یکی دوهفته اول با پوره هایی که فقط از یک ماده غذایی تشکیل می شود شروع کنید و بعد به سراغ ترکیبات سبزیجات ریشه ای بروید. 1 -هویج ها یا سیب زمینی ها...
- آخرین ویرایش .
- برگرفته از: کتاب تغذیه و آشپزی برای همه کودکان
- صاحب اثر: آنابل کارمل
- موقعیت مطلب: بخش دو
- صفحات: صفحه 28
- لینک منبع: https://www.koodaklearn.ir/publication/8