عادات غذایی و بیماری های جسمی در نوجوانان
بلوغ نشانگر آغاز رشد فیزیکی سریع است که می تواند نیازهای غذایی نوجوان را از نظر؛ آهن، کلسیم، روی و پروتئین دو برابر کند. همزمان با استقلال در حال رشد، نیاز برای پذیرفته شدن در گروه همسالان و نگرانی ارتباط با ظاهر فیزیکی و سبک زندگی فعال ممکن است در عادات خوردن غذا، انتخاب مواد و وضعیت تغذیه ای تاثیر...
- آخرین ویرایش .
- برگرفته از: کتاب درسنامه پرستاری کودکان ونگ
- صاحب اثر: دانا.ال.وانگ / مریلین هاکنبری
- موقعیت مطلب: فصل هشتم
- صفحات: خلاصه ای از صفحات 294 تا 299
- لینک منبع: https://www.koodaklearn.ir/publication/25